Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat PVC (4 producten)

Ambiant Spigato Estino Visgraat

De Ambiant Spigato Estino Visgraat noemen we ook wel een walvisgraat omdat de stroken maar liefst een afmeting hebben van 77cm lang en 15.4cm breed. De Ambiant Spigato Estino Visgraat kleuren zijn ook in rechte lange en brede stroken te krijgen. De lange en brede stroken zijn geschikt om...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

De Ambiant Spigato Estino Visgraat noemen we ook wel een walvisgraat omdat de stroken maar liefst een afmeting hebben van 77cm lang en 15.4cm breed. De Ambiant Spigato Estino Visgraat kleuren zijn ook in rechte lange en brede stroken te krijgen. De lange en brede stroken zijn geschikt om trappen mee te bekleden, of een band met bies te realiseren rondom de visgraatvloer, of om een bovenverdieping mee te leggen zodat je dezelfde kleur vloer hebt in de gehele woning. Er zijn 4 kleuren leverbaar: Natural Oak, Beige, Smoky en Dark Oak.

Ambiant Spigato Estino PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 11% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Wij kunnen uw Spigato Estino Visgraat PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw visgraat PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Ambiant Spigato Estino Visgraat PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Spigato Estino de juiste keuze voor u?

Wilt u geen dry back visgraat pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een click pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Spigato Estino Visgraat click.