Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Visgraat Click PVC

Gelasta Oakland visgraat Click PVC

Gelasta Oakland visgraat Click PVC is een nieuwe collectie van Gelasta die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Deze PVC serie is in 4 kleuren leverbaar in stroken van 73.5cm lang, 14.7cm breed en 6mm dik. De Gelasta Oakland visgraat Rigid Click vloer stroken zijn opgebouwd...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

Gelasta Oakland visgraat Click PVC is een nieuwe collectie van Gelasta die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Deze PVC serie is in 4 kleuren leverbaar in stroken van 73.5cm lang, 14.7cm breed en 6mm dik. De Gelasta Oakland visgraat Rigid Click vloer stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 1mm kurk backing onderlaag. De vloer heeft een slijtlaag van 0,55mm en de stroken hebben een voelbare structuur en zijn voorzien van een 4-zijdige micro v-groef. Gelasta Oakland visgraat Click Rigid is leverbaar in de kleuren: Lime, Natural, Desert en Smoked.

Gelasta Oakland visgraat Click is prima zelf te leggen

Deze vloer kan gelegd worden op elke stabiele en drukvaste ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten ondergrond. De grote visgraat stroken met de subtiele v-groef zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Gelasta Visgraat Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Visgraat Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.