Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Visgraat Click PVC

Belakos Attico Visgraat XL Click

PVC is een collectie van Belakos die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Belakos Attico Visgraat XL Click is in 2 kleuren leverbaar in stroken van 75cm lang, 15cm breed en 7mm dik. De Belakos Attico Visgraat XL Click vloer heeft een slijtlaag van 0,55mm en...

Lees meer...
Belakos
Attico Visgraat XL Click
kleur
kleur
750,00 x 150,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Monastro Visgraat XL Click
kleur
kleur
kleur
750,00 x 150,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Belakos
Terreno Visgraat XL Click
kleur
kleur
750,00 x 150,00 | Dikte 7,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€53,95 €45,85
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-13 van 13

PVC is een collectie van Belakos die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Belakos Attico Visgraat XL Click is in 2 kleuren leverbaar in stroken van 75cm lang, 15cm breed en 7mm dik. De Belakos Attico Visgraat XL Click vloer heeft een slijtlaag van 0,55mm en de stroken hebben een voelbare structuur en zijn voorzien van een 4-zijdige micro v-groef. Deze vloeren hebben een aangehechte ondervloer zodat een extra ondervloer niet nodig is!

Belakos Attico Visgraat XL Click is prima zelf te leggen

Deze vloer kan gelegd worden op elke stabiele en drukvaste ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De grote visgraat stroken met de subtiele v-groef zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

bELAKOS Visgraat Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Visgraat Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van de Ambiant Spigato Vivero visgraat Click PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 15% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan bij ons volledig assortiment aan Visgraat Click PVC.