Uzin Utz Egalisatie Gips egaline NC112 Turbo

Onze prijs: € 37,95
Productomschrijving

Toepassing

  • Egaliseren en uitvlakken van ondervloeren voor de installatie van nagenoeg alle typen bedekkingen. Ook uitermate geschikt voor renovatie projecten op oude ondergronden.
  • UZIN NC 112 Turbo is enldrogend en al na 6 uur legklaar*

Eigenschappen

De ondergrond op de bouw maakt een instabiele indruk, een anhydrietvloer heeft een te lange droogtijd en een opbouw met gipsplaten is geen optie. De opdrachtgever wenst een snelle en tegen optimale kosten een goede oplossing voor het installeren van bijvoorbeeld textiele of elastische bedekking of een parketvloer. Kies dan voor UZIN NC 112 Turbo snelle gipsegalisatie. De nieuwe grondstofsamenstelling van UZIN NC 112 Turbo snelle gipsegalisatie biedt de verwerker zekerheid bij installatie op kritische ondergronden en kan met de nieuwe techniek snel de bedekking installeren. Door de hoge druk- en hechttreksterkte alsmede de uitstekende vloei is UZIN NC 112 Turbo de ideale basis voor installatie van diverse bedekkingen.


Uzin Utz Egalisatie

Offerte aanvraag


*Richtprijzen zijn geldig vanaf 35m²

Let op! We kunnen vanaf 16 januari weer nieuwe vloeren leggen. Wel kunnen we vloeren en toebehoren snel en voor een scherpe prijs leveren! Bij bestellingen lager dan € 350,00 wordt er € 35,00 aan verzendkosten gerekend.

Onze prijs:

Vraag een offerte aan voor de scherpste prijs

Of bel 0512 33 00 75