Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis

Uzin Utz Egalisatie Gips egaline NC112 Turbo

NC 112 Turbo
Onze prijs
€ 37,95
Specificaties

Toepassing

  • Egaliseren en uitvlakken van ondervloeren voor de installatie van nagenoeg alle typen bedekkingen. Ook uitermate geschikt voor renovatie projecten op oude ondergronden.
  • UZIN NC 112 Turbo is enldrogend en al na 6 uur legklaar*

Eigenschappen

De ondergrond op de bouw maakt een instabiele indruk, een anhydrietvloer heeft een te lange droogtijd en een opbouw met gipsplaten is geen optie. De opdrachtgever wenst een snelle en tegen optimale kosten een goede oplossing voor het installeren van bijvoorbeeld textiele of elastische bedekking of een parketvloer. Kies dan voor UZIN NC 112 Turbo snelle gipsegalisatie. De nieuwe grondstofsamenstelling van UZIN NC 112 Turbo snelle gipsegalisatie biedt de verwerker zekerheid bij installatie op kritische ondergronden en kan met de nieuwe techniek snel de bedekking installeren. Door de hoge druk- en hechttreksterkte alsmede de uitstekende vloei is UZIN NC 112 Turbo de ideale basis voor installatie van diverse bedekkingen.

Offerte aanvraag

* Richtprijzen zijn geldig vanaf 35m²

* Gratis snijverlies bij oppervlaktes van 35m² en meer. Ons systeem berekend dit automatisch voor u voor alle types PVC vloeren!

* Bij bestellingen lager dan € 350,00 wordt er € 35,00 aan verzendkosten gerekend.
€ 0,00
Totaal
0 m²