Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
PVC Planken (56 producten)

Therdex PVC Planken

Therdex PVC heeft een ruime keus aan PVC vloeren. Zo kunt u kiezen voor rechte plank, visgraat, tegels en hongaarse punt pvc vloeren.Alle Therdex PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.Al deze PVC stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 60

Therdex PVC heeft een ruime keus aan PVC vloeren. Zo kunt u kiezen voor rechte plank, visgraat, tegels en hongaarse punt pvc vloeren. Alle Therdex PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Al deze PVC stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Therdex PVC planken kopen met gratis snijverlies!

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een Therdex PVC stroken vloer is het snijverlies 5%

Therdex Planken zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!