Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis

Floorify Floorify Comfort 10dB U001

Floorify Comfort 10dB
Onze prijs
€ 5,95
Specificaties
Geschikt voor
Vloerverwarming
Dikte
2mm
Levering
per rol á15m2
Vloerverwarming
Ja
TÜV gekeurd
Ja

De Floorify Comfort ondervloer is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest voor gebruik met Floorify Rigid Vinyl Planks & Tiles. Wij adviseren om in alle omstandigheden de Floorify Comfort ondervloer te gebruiken. Het gebruik van een andere ondervloer dan de Floorify Comfort ondervloer kan mogelijks tot schade of een minder dan optimale performantie van de vloer leiden. In dat geval vervalt de garantie gegeven door Floorify.

  • EGALISATIE: de Floorify Comfort ondervloer vangt oneffenheden tot 2mm/lm op en zorgt zo voor een mooie vlakke vloer. De perfect vlakke chape bestaat immers niet. Als de ondergrond uit tegels bestaat, zal de Comfort ondervloer voegen tot max 5 mm breed en 4 mm diep gaan egaliseren.
  • KRAKEN: stof en gruisdeeltjes tussen de vloer en de ondergrond kunnen leiden tot een storend, krakend geluid en op termijn zelfs tot beschadiging van je vloer. Met de Floorify Comfort ondervloer vermijd je dit probleem.
  • ISOLATIE DOORGANGSGELUID: In combinatie met de Floorify Comfort ondervloer geeft jouw vloer een geluidsreductie van 21 Db (Europese norm: 18Db). Heel relevant in appartementen of als de kinderkamer boven de living ligt.
  • IMPACT RESISTENTIE: Floorify heeft een extreem goede impact resistentie, in combinatie met de Floorify Comfort ondervloer. De ondervloer helpt om bruuske schokken (hoge hakken, vallend voorwerp) te absorberen zonder dat de vloer beschadigd raakt.
  • TIKGELUID/BESCHERMING KLIK: door een ondervloer te leggen, vermijd je dat er geluidskamers ontstaan tussen de Floorify vloer en de ondergrond. Die geluidskamers leiden tot een “trommeleffect” als je op de vloer loopt.
  • Bijzonder geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • Amper 2 millimeter dik
Geschikt voor vloersoorten:
Rigid core
Offerte aanvraag

* Richtprijzen zijn geldig vanaf 35m².

* Gratis snijverlies bij oppervlaktes van 35m² en meer. Ons systeem berekend dit automatisch voor u voor alle types PVC vloeren!

* Bij bestellingen lager dan € 350,00 wordt er € 50,00 aan verzendkosten gerekend.
Pakken
0
€ 0,00
Totaal
0 m²