Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis

Floer Geruisloos ondervloer FLR-9002

FLR-9002 Geruisloos ondervloer van Floer
€ 5,95
€ 4,95
Offerte aanvraag
1-3 dagen levertijd
Gratis bezorging boven de € 350,00
Gratis snijverlies bij 35m2 of meer
Meer dan 25 jaar ervaring
Bekijk deze vloer in onze showroom
Pakken
0
€ 0,00
Totaal
0 m²
Specificaties
Dikte
1.8mm
Levering
per rol á15m2
Vloerverwarming
Nee
TÜV gekeurd
Nee

Geruisloos ondervloer FLR-9001

Floer presenteert: de ‘Geruisloos’ ondervloer. De roze kleur van deze ondervloer staat voor de zachte geluidsreducerende werking van deze sterke en veelzijdige basis voor jouw Floer. Dit is echter niet het enige wat deze ondervloer kan. Je leest alle voordelen in dit artikel!

Geluidsreducerend met certificaat

Floer Geruisloos is een ondervloer die zorgt voor 10-dB geluidsreductie en is voorzien van een TÜV certificaat. Het TÜV certificaat is over het algemeen een vereiste voor appartementen en andere bovenwoningen! Hiermee toon je aan dat je rekening houdt met het reduceren van je eigen loop- en leefgeluid voor je onderburen. Floer heeft deze ondervloer laten testen volgens de 10 dB ΔLlin norm gehanteerd in Nederland bij het TÜV instituut. Het bijbehorende certificaat is bovendien ook bij ons op te vragen of online te vinden door het scannen van de onderstaande QR-code. Dit certificaat kun je bijvoorbeeld tonen op verzoek van jouw Vereniging van Eigenaren of benedenburen.

De vele voordelen van de ondervloer

floer-geruisloos-ondervloer-specificaties

Een sterke basis

De Floer Geruisloos ondervloer voldoet aan alle strenge eisen gesteld door het EPLF. De ondervloer heeft genoeg druksterkte voor zowel een korte als lange belasting. Deze druksterkte is van essentieel belang om de verbindingen goed te kunnen ondersteunen. Zachte ondervloeren kunnen namelijk schadelijk zijn voor de verbinding van de vloer, met het afbreken van de verbinding als gevolg. De ondervloer heeft hiernaast ook een extra dik vochtscherm en dit zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht vanuit de ondergrond. Deze eigenschappen zijn ten slotte belangrijk voor het behoud van de garantie op je vloer. Hierdoor is de Geruisloos Ondervloer zeer geschikt voor XL laminaat en de andere laminaat vloeren.

floer-geruisloos-ondervloer

Geschikt voor vloerverwarming

De Floer Geruisloos ondervloer is dankzij de lage warmteweerstand van slechts 0,04 m2 k/w zeer goed toe te passen op een vloer met vloerverwarming. De vloer laat warmte goed door waardoor je een optimaal rendement haalt uit jouw vloerverwarming. De totale warmteweerstand van een vloer met ondervloer mag maximaal 0,15 m2 k/w bedragen bij vloerverwarming. 8 mm laminaat heeft een gemiddelde warmteweerstand van 0,07 m2 k/w. In combinatie met de geruisloos ondervloer blijf je dus ver beneden de maximaal toegestane waarde!

floer-geruisloos-ondervloer-product

Makkelijk te verwerken

Dankzij de handige overlap met plakstrip bevestig je de verschillende ondervloer banen eenvoudig aan elkaar. Bovendien kun je de ondervloer direct uitrollen zoals deze is opgerold, ook geven we nog eens duidelijk aan welke zijde naar boven moet liggen. Op de foto hierboven is bijvoorbeeld te zien welke kant van de ondervloer naar boven moet liggen. Dit is van belang aangezien een ruige ondergrond bij belasting van de vloer schade kan aanbrengen aan het vochtscherm. Bovendien is de Geruisloos ondervloer makkelijk op maat te snijden en daarmee zeer gemakkelijk te verwerken.

Geschikt voor vloersoorten:
Laminaat