Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC

Therdex Premium Click

Therdex Premium Click is verkrijgbaar in de kleuren: C70010 en C70040. De Click PVC stroken van Therdex Premium Rigid zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De planken zijn 121.3 x 22.2cm lang. De Rigid drager is een composite (rigid core) en de onderkant...

Lees meer...
Therdex
Premium Click
kleur
kleur
1213,00 x 222,00 | Dikte 6,00mm
Slijtlaag 0,55mm
€59,95
Levertijd 1-3 dagen
Gratis snijverlies!
Resultaten 1-2 van 2

Therdex Premium Click is verkrijgbaar in de kleuren: C70010 en C70040. De Click PVC stroken van Therdex Premium Rigid zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De planken zijn 121.3 x 22.2cm lang. De Rigid drager is een composite (rigid core) en de onderkant is voorzien van een dunne geluiddempende kurk onderlaag. De totale dikte is 6mm. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is.

Therdex Premium Rigid Click is prima zelf te leggen

De Therdex Premium Click kan gelegd worden op elke vlakke en harde ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,2cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Therdex Premium Rigid Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de Therdex Premium Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Therdex Premium Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Premium Click de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Therdex Premium dry back.