Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Click PVC

Gelasta Callisto Click

De Gelasta Callisto Click PVC stroken zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. Het is...

Lees meer...
Resultaten 1-6 van 6

De Gelasta Callisto Click PVC stroken zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. De Gelasta Callisto Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,5cm en lengte van 152.2cm met de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Gelasta Callisto Click is prima zelf te leggen

De Gelasta Callisto Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Gelasta Callisto Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Gelasta Callisto Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Callisto de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Gelasta Callisto dry back.