Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Click PVC

Gelasta Authentic Click

De Gelasta Authentic Click collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De Click PVC stroken van Gelasta Authentic zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core) en hier moet nog wel een geschikte ondervloer onder! Het is een...

Lees meer...
Resultaten 1-5 van 5

De Gelasta Authentic Click collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De Click PVC stroken van Gelasta Authentic zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core) en hier moet nog wel een geschikte ondervloer onder! Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer en is makkelijk in het onderhoud. De Gelasta Authentic Click kan gelegd worden op elke ondergrond, mits deze vlak en drukvast is. Deze vloeren zijn 4.2mm dik met een 0.55mm slijtlaag (geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik).

Gelasta Authentic Click PVC is prima zelf te leggen

De Gelasta Authentic Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,8cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer. Let op! Deze vloer heeft geen aangehechte ondervloer dus is er nog wel een ondervloer nodig die geschikt is voor Rigid Click PVC!

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de Gelasta Authentic Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Gelasta Authentic Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Authentic click de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Gelasta Authentic dry back.