Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Tegels

Moduleo LayRed Tegel Rigid Click

De Rigid Click PVC tegels van Moduleo Layred Tegel hebben een aangehechte 10dB ondervloer en zijn eenvoudig zelf te leggen. Bovendien is de Moduleo LayRed Tegel click uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling met slechts een warmte weerstand van 0,016Rw. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die...

Lees meer...
Resultaten 1-5 van 5

De Rigid Click PVC tegels van Moduleo Layred Tegel hebben een aangehechte 10dB ondervloer en zijn eenvoudig zelf te leggen. Bovendien is de Moduleo LayRed Tegel click uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling met slechts een warmte weerstand van 0,016Rw. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. De Moduleo LayRed XL tegel Click kan gelegd worden op elke vlakke ondergrond zoals zand-cement, anhydriet, hout of plavuizen. Moduleo Rigid click pvc is uitermate geschikt om zelf te leggen voor de doe-het-zelver!

Moduleo LayRed heeft :

  • Zeer goede verleg eigenschappen middels de UNICLIC verbindingen rondom, vaste ondervloer en de daarbij behorende stabiliteit.
  • Comfortabele toplaag = stiller dan welke rigid click momenteel verkrijgbaar.
  • De meest MATTE toplaag van alle pvc's in de markt !
  • Een zeer lage energie doorlaat weerstand van 0,0167 m²K/W uitermate geschikt voor vloerverwarming.
  • Vochtbestendig dus ook toepasbaar in badkamers (niet in de inloopdouche).
  • 10 dB contactgeluid reductie top voor appartementen.