Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Tegels

Ambiant Baroso XL Click PVC tegels

De Baroso XL click PVC tegels van 81.2cm x 40.6cm zijn leverbaar in 4 kleuren: Grey, Light Grey, Taupe en Anthracite.Deze click PVC tegels zijn slechts 7mm dik. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor renovatie projecten. Deze tegels kunnen over de een bestaande, vlakke en stabiele ondergrond worden gelegd...

Lees meer...
Resultaten 1-4 van 4

De Baroso XL click PVC tegels van 81.2cm x 40.6cm zijn leverbaar in 4 kleuren: Grey, Light Grey, Taupe en Anthracite.

Deze click PVC tegels zijn slechts 7mm dik. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor renovatie projecten. Deze tegels kunnen over de een bestaande, vlakke en stabiele ondergrond worden gelegd. Bovendien zijn de Baroso XL Click vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming- en koeling. De tegels zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De subtiele v-groef rondom de PVC Click tegels zorgt voor een echte tegellook.

Voordelen van de Baroso Click

Hoge kwaliteit. Deze vloeren hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Dit betekend dat ze geschikt zijn voor zwaar woongebruik of intensief project gebruik. Deze vloer kan dus in alle ruimtes van uw woning of kantoor gebruikt worden.

Geschikt voor vloerverwarming. De warmtedoorlaatweerstand van de click uitvoering is slechts 0,03 (m2 K/W) dus uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Waterbestendig. Deze click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag.

Verhuisbaar. Door het uniclic clicksysteem kan deze vloer er eenvoudig uitgehaald worden en opnieuw worden gelegd.

10dB geluidsdemping. Geschikt voor appartementen die moeten voldoen aan een 10dB geluidsnorm.

Ambiant Baroso XL Click is prima zelf te leggen

Door het uniclic clicksyteeem kunnen deze Click PVC tegels worden geplaatst op elke harde, stabiele en vlakke ondergrond. De subtiele v-groef rondom de pvc tegels zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Gratis snijverlies bij uw bestelling van Baroso XL Click PVC tegels!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 10% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Afwerking van de Baroso Klik PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Leginstructie Ambiant Click PVC tegels

De Baroso PVC tegels zijn ook in de (dryback) verlijmde uitvoering leverbaar.