Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
Click PVC Planken (12 producten)

Belakos Click planken

Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Planken zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Belakos Click Planken zijn eenvoudig te leggen door het click-systeem en kunnen op elke harde stabiele...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Planken zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Belakos Click Planken zijn eenvoudig te leggen door het click-systeem en kunnen op elke harde stabiele ondergrond geplaatst worden zoals zand-cement, anhydriet of houten ondergrond. 

Gratis snijverlies bij een Belakos click pvc planken vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).

Bij een Click PVC planken vloer is het snijverlies 5%

Belakos Click Planken zijn PVC stroken die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!