Visgraat

Ambiant Spigato Visgraat Smal

De Ambiant Spigato Visgraat Smal pvc vloer is leverbaar in de kleuren beige en naturel.De strookjes zijn 38cm lang en 9,5cm breed. Deze kan eventueel ook in blok-verband gelegd worden i.p.v. visgraat motiefAmbiant Spigato Visgraat Smal kopen voor een scherpe prijsGeef het netto aantal m2’s op en wij berekenen...

Lees meer

De Ambiant Spigato Visgraat Smal pvc vloer is leverbaar in de kleuren beige en naturel.
De strookjes zijn 38cm lang en 9,5cm breed. Deze kan eventueel ook in blok-verband gelegd worden i.p.v. visgraat motief

Ambiant Spigato Visgraat Smal kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 11% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Wij kunnen uw Visgraat PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw visgraat PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de visgraat PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Spigato Visgraat de juiste keuze voor u?

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk dan bij ons volledig assortiment aan Visgraat PVC.