Therdex - Chevron XL Click


Therdex Chevron XL Click

Therdex Chevron XL Click is verkrijgbaar in de kleuren: C12041 en C12042. De Click PVC stroken van Therdex Chevron XL Rigid zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De planken zijn 121.3 x 22.5cm lang. De Rigid drager is een composite (rigid core) en de onderkant is voorzien van een dunne 10dB geluiddempende onderlaag. De totale dikte is 6mm. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is.

Therdex Chevron XL Rigid Click is prima zelf te leggen

De Therdex Chevron XL Click kan gelegd worden op elke vlakke en harde ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,8cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Therdex Chevron XL Rigid Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de Therdex Chevron XL Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Therdex Chevron XL Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Chevron XL de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Therdex Chevron XL dry back.

Bij aanschaf van een Therdex Chevron XL Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Ambiant Avanto Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.