Tegels

Ambiant Sarino XL PVC Tegels

De Ambiant Sarino XL heeft een dikte van 2.5mm met een slijtlaag van 0.55mm. De Ambiant Sarino XL PVC tegels zijn 91.4cm x 91.4cm en is uitgevoerd met velling-kant rondom en heeft een matte uitstraling. Leverbaar in Grey, Light Grey, Dark Grey en Anthracite.Ambiant Sarino XL PVC kopen voor...

Lees meer

De Ambiant Sarino XL heeft een dikte van 2.5mm met een slijtlaag van 0.55mm. De Ambiant Sarino XL PVC tegels zijn 91.4cm x 91.4cm en is uitgevoerd met velling-kant rondom en heeft een matte uitstraling. Leverbaar in Grey, Light Grey, Dark Grey en Anthracite.

Ambiant Sarino XL PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 8% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Wij kunnen uw Ambiant Sarino XL PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Sarino XL PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Sarino XL de juiste keuze voor u?

Wilt u geen dry back pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een click pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Sarino click.