Tegels

Ambiant PVC tegels

Ambiant Tegels (verlijmbare uitvoering) zijn leverbaar in vierkante tegels van 61x61cm, rechthoekige tegels van 90x45cm en in hele grote vierkante tegels van 91x91cm.De PVC tegels van Ambiant zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik.Ambiant Tegels zijn verkrijgbaar in de volgende series...

Lees meer

Ambiant Tegels (verlijmbare uitvoering) zijn leverbaar in vierkante tegels van 61x61cm, rechthoekige tegels van 90x45cm en in hele grote vierkante tegels van 91x91cm. De PVC tegels van Ambiant zijn allemaal voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk gebruik. Ambiant Tegels zijn verkrijgbaar in de volgende series. Ceramo, Concete, Piazzo, Baroso, Sarino en Piero.

Al deze PVC tegels zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Gratis snijverlies bij een Ambiant Tegel PVC vloer.

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een Ambiant PVC Tegel vloer is het snijverlies 8% - 10%

Ambiant Tegels moeten verlijmd gelegd worden. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!