Tegels

PVC tegels in betonlook of natuursteenlook

Optisch een tegelvloer maar dan met de voordelen van een pvc vloer? Het kan met een PVC tegelvloer. De pvc tegels zijn er in diverse afmetingen. Denk aan een groot formaat rechthoekige tegel van 90x45cm of een vierkante tegel van 60x60cm in diverse kleuren.De PVC tegels met betonlook of...

Lees meer

Optisch een tegelvloer maar dan met de voordelen van een pvc vloer? Het kan met een PVC tegelvloer. De pvc tegels zijn er in diverse afmetingen. Denk aan een groot formaat rechthoekige tegel van 90x45cm of een vierkante tegel van 60x60cm in diverse kleuren.

De PVC tegels met betonlook of natuursteenlook zijn bijna niet van echt te onderscheiden. 

Betonlook tegels zijn in diverse kleuren en structuren te krijgen. Het is aan u hoe levendig u het wilt maken; gaat u voor een rustige basis, dan kiest u rustige lichte betonlook maar wilt u een wat levendiger vloer waar je weinig vuil op ziet, kies dan voor een iets donkerder tint met wat meer nuances er in.

In vergelijking met een echte stenen vloer is pvc duurzamer, makkelijker te onderhouden en slijtvast. Bovendien is een beschadigde PVC tegel vrij eenvoudig te vervangen mocht er onvoorzien toch een grote beschadiging in komen. Kortom: de perfecte vloerkeuze voor jouw huis!

PVC tegels zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. De dekvloer wordt eerst ge√ęgaliseerd waarna de PVC TegelsPVC PlankenHongaarse Punt PVC of PVC Visgraat er op verlijmd worden. Door de dunne opbouw en rechtstreekse verlijming is de warmte doorlating maximaal!

Wilt u liever zelf leggen, dan kunt u het beste kiezen voor een is een Click PVC Plank, Visgraat Click PVC of Click PVC Tegel.