Ambiant Venera Click Beige 6312.8612.19

Adviesprijs: 39,95

Onze prijs: € 35,95
Productomschrijving

De Ambiant Venera Click Beige 6312.8612.19 PVC vloer is 4mm dik en heeft een 0.3mm slijtlaag. De drager is van rigid-core (composiet). Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. De lengte van 122cm, breedte van 22,9cm en de subtiele v-groef rondom de Ambiant Venera Click Beige Click stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer. Ambiant Venera Click Beige 6312.8612.19 PVC vloeren hebben een voelbare structuur en een matte uitstraling.

Ambiant Venera Click Beige is eenvoudig zelf te leggen

Deze vloer leg je net als een laminaatvloer. Door het click systeem is deze prima geschikt om zelf te leggen en bij een eventuele verhuizing ook weer eenvoudig te verwijderen en opnieuw te plaatsen!

Deze vloer heeft géén aangehechte ondervloer en heeft nog wel een geschikte ondervloer nodig!

Prijs Venera Click Beige 6312.8612.19

Vraag een offerte aan voor onze scherpste prijs!

Wanneer u het aantal netto te leggen m2's invoert krijgt u de totaal prijs voor het click PVC inclusief gratis snijverlies te zien voor de Venera Click 6312.8612.19.

Kenmerken
 • Rigid click PVC
 • Strook
 • 4V groef
 • Lengte: 1219mm
 • Breedte: 229mm
 • Dikte: 4mm
 • Pakinhoud: 2.235m2
 • Kleur: Lichtbruin-Beige
Bijzonderheden
 • Slijtlaag: 0.3mm
 • W32
 • Garantie: 10 jaar
 • Vloerverwarming: Ja
 • Vloerkoeling: Ja
Overige kleuren binnen deze serie

Ambiant Venera Click

Ambiant Venera Click

De Ambiant Venera click collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Natural Oak, Dark Oak, Smoky en Beige. De Click PVC stroken van Ambiant Sentima zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core) en hier moet nog wel een geschikte ondervloer onder! Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer en is makkelijk in het onderhoud. De Ambiant Venera Click kan gelegd worden op elke ondergrond, mits deze vlak en drukvast is. De breedte van 22,9cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Ambiant Venera Click PVC is prima zelf te leggen

De Ambiant Venera Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,9cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer. Let op! Deze vloer heeft geen aangehechte ondervloer dus is er nog wel een ondervloer nodig die geschikt is voor Rigid Click PVC!

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de Ambiant Venera Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Venera Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Venera de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Venera dry back.


Offerte aanvraag


*Richtprijzen zijn geldig vanaf 35m²

Let op! We kunnen vanaf 31 oktober weer nieuwe vloeren leggen. Wel kunnen we vloeren en toebehoren snel en voor een scherpe prijs leveren! Bij bestellingen lager dan € 350,00 wordt er € 35,00 aan verzendkosten gerekend.

Adviesprijs Uw voordeel Pakken

Extra opties
  • Afgelakt RAL9010

Vraag een offerte aan voor de scherpste prijs

Of bel 0512 33 00 75

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!