Ambiant Spigato Visgraat Click Light Grey 6157.2533.19

Adviesprijs: 59,95

Onze prijs: € 53,95
Productomschrijving

Ambiant Spigato Visgraat Click Light Grey 6157.2533.19 is speciaal ontwikkeld om in visgraat motief te leggen met stroken van 73cm x 14.6cm. De Ambiant Spigato Visgraat Click Light Grey heeft een Silent Rigid Click drager die ijzersterk, stil en waterbestendig is. Bovendien is deze vloer voorzien van een aangehechte ondervloer.
Deze vloer is ook geschikt voor appartementen vanwege 10dB deltaLin geluidsreductie.
De Ambiant Spigato Visgraat Click Light Grey visgraatvloer heeft een voelbare structuur en een matte uitstraling.

Ambiant Spigato Visgraat Click Light Grey is eenvoudig zelf te leggen

Deze vloer leg je net als een visgraat laminaatvloer. Door het click systeem is deze prima geschikt ok zelf te leggen en bij een eventuele verhuizing ook weer eenvoudig te verwijderen en opnieuw te plaatsen!

Kenmerken
 • Rigid click PVC
 • Visgraat
 • 4V groef
 • Lengte: 730mm
 • Breedte: 146mm
 • Dikte: 7mm
 • Pakinhoud: 1.7m2
 • Kleur: Grijs
Bijzonderheden
 • Slijtlaag: 0.55mm
 • W33
 • Garantie: 15 jaar
 • Vloerverwarming: Ja
 • Vloerkoeling: Ja
Overige kleuren binnen deze serie

Ambiant Spigato Visgraat Click

Ambiant Spigato Visgraat Click

Ambiant Spigato visgraat Click PVC is een nieuwe collectie van Ambiant die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Deze visgraat click serie is in 10 kleuren leverbaar in stroken van 73cm lang, 14.6cm breed. De Ambiant Spigato visgraat Rigid Click vloer stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De Ambiant Spigato Click heeft een slijtlaag van 0,55mm en de stroken hebben een voelbare structuur en zijn voorzien van een 4-zijdige micro v-groef. Deze Visgraat vloeren lijken op een echte parketvloer maar dan met het gemak van een PVC vloer!

Ambiant Spigato Visgraat Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Spigato Visgraat Click kan gelegd worden op elke stabiele en drukvaste ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De grote visgraat stroken met de subtiele v-groef zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Ambiant Spigato Visgraat Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Spigato Visgraat Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Spigato de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Spigato Visgraat dry back.


Offerte aanvraag


*Richtprijzen zijn geldig vanaf 35m²

Let op! We kunnen vanaf 6 september weer nieuwe vloeren leggen. Wel kunnen we vloeren en toebehoren snel en voor een scherpe prijs leveren! Bij bestellingen lager dan € 350,00 wordt er € 35,00 aan verzendkosten gerekend.

Adviesprijs Uw voordeel Pakken

Extra opties
  • Afgelakt RAL9010

Vraag een offerte aan voor de scherpste prijs

Of bel 0512 33 00 75