Moduleo Impress Mustang Slate 70968

Onze prijs: € 49,95
Productomschrijving

Moduleo Impress Mustang Slate 70968 PVC tegels zijn uitgevoerd meteen vellingkant rondom en hebben een licht voelbare structuur. Deze leisteen pvc tegels blinken uit in onderhoudsgemak en kwaliteit. Moduleo Impress 70968 Mustang Slate zijn rechthoekige tegels van 659x329mm en voorzien van een 0.55mm slijtlaag zodat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk en projectmatig gebruik. Zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling! Optioneel kunnen de Impress Mustang Slate tegels worden voorzien van een accentstrook als cementvoeg.

Moduleo Impress Mustang Slate 70968 kopen inclusief egaliseren en leggen.

Vraag een offerte aan inclusief leggen (of ongelegd dan maken we een aanbieding voor alleen de pvc tegels). U krijgt dan van ons de scherpste prijs voor de Moduleo Impress Mustang Slate 70968 pvc tegelvloer.

Kenmerken
 • PVC vloer
 • Tegel
 • 4V groef
 • Lengte: 659mm
 • Breedte: 329mm
 • Dikte: 2.5mm
 • Pakinhoud: 3.47m2
 • Kleur: Antraciet-Zwart
Bijzonderheden
 • Slijtlaag: 0.55mm
 • W33
 • Garantie: 20 jaar
 • Vloerverwarming: Ja
 • Vloerkoeling: Ja
Overige kleuren binnen deze serie

Moduleo Impress

Moduleo Impress

Embossed in register

Prachtig precisiewerk. Dat is Moduleo Impress. Het unieke ‘Embossed in register’-procedé geeft onze vloeren een ongekend realisme. De diepdruk stemt overeen met het reliëf in het oppervlak en volgt perfect de lijnen en knopen van het hout. Elk detail van het houtdessin wordt extra geaccentueerd en tot leven gebracht: Embossed in register, een innovatieve technische tak waar Moduleo trots op mag zijn. De karaktervolle rijkdom van de natuur op een impressionante manier in een realistisch plaatje geperst.

Residentieel en project gebruik

De Moduleo Impress luxevinylvloeren zijn geschikt voor zowel residentieel als project gebruik. De grote variëteit aan dessins, texturen, kleuren en afwerkingen tillen elk type interieur probleemloos naar een hoger niveau. Dankzij de fijne patronen en texturen is onze luxevinyl nauwelijks te onderscheiden van echte materialen.


De Moduleo Impress is verkrijgbaar in onderstaande serie's:

Mountain Oak

Verweerd en verouderd hout voor een vloer vol drama en stijl. Mountain Oak geeft een statement van verfijnde perfectie dat een wereld oproept van mythen en legenden in een dessin van verweerd, rustiek en verouderd hout. Een vloer vol karakter die elke ruimte omtovert in een duurzaam en gedistingeerd toonbeeld van stijl. Moduleo Impress Mountain Oak verleidt en verrast door zijn typisch rustiek lijnenspel. Een vloer waar leven in zit voor een huis waar écht wordt geleefd. Een prachtige parketlook... maar dan met de voordelen van vinyl. Dat is Moduleo. De gespecialiseerde techniek ‘Embossed in register’ is de wortel van alle succes. Je ziet en voelt de houtstructuur en het reliëf in elke plank. Het resultaat? Een vloer die dubbel indruk maakt. Wie voor Moduleo Impress Mountain Oak kiest, kiest voor kwaliteit én karakter.

Bohemian

Moduleo Bohemian wekt de indruk van een behandelde klassieke vloer die tegen een stootje kan. Het witgrijze pastelkleurenpallet schept een rustiek kantje met een comfortabele uitstraling.

Country Oak

Wervelend rustiek voor een vloer waar leven in zit. De wervelende lijnen van dit populaire dessin zijn een waar eerbetoon aan de natuur. Moduleo Impress Country Oak verleidt en verrast door zijn typisch rustiek lijnenspel. Een vloer waar leven in zit voor een huis waar écht wordt geleefd. Een prachtige parketlook... maar dan met de voordelen van vinyl. Dat is Moduleo. De gespecialiseerde techniek ‘Embossed in register’ is de wortel van alle succes. Je ziet en voelt de houtstructuur en het reliëf in elke plank. Het resultaat? Een vloer die dubbel indruk maakt. Wie voor Moduleo Impress Country Oak kiest, kiest voor kwaliteit én karakter.

Laurel Oak

Met Moduleo Laurel Oak kiest u voor een klassiek en tijdloos design met een hartige houttextuur, die bovendien uitermate geschikt is voor intens gebruik.

Santa Cruz

Met Moduleo Santa Cruz krijgt u het strenge karakter van deze donkere houten vloer die uw interieur in vervoering brengt door haar sterke decoratieve waarde en luxueuze uitstraling.

Mustang Slate

Moduleo Impress Mustang Slate. De talloze kleurschakeringen en voelbare structuur verraden de buitengewone precisie waarmee deze delicate leisteen is vervaardigd.

Sierra Oak

Moduleo Sierra Oak heeft een unieke nerfstructuur. Dit resulteert in een omgeving waar inspiratie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Castle Oak

Dessin vol lijnen en zaagsneden voor modern met een vintage touch. Moduleo Impress Castle Oak combineert perfect met een ultramodern en minimalistisch interieur. De typische zaagsneden verhogen het ambachtelijke effect. Moduleo Impress Castle Oak verleidt en verrast door zijn typisch rustiek lijnenspel. Een vloer waar leven in zit voor een huis waar écht wordt geleefd. Een prachtige parketlook... maar dan met de voordelen van vinyl. Dat is Moduleo. De gespecialiseerde techniek ‘Embossed in register’ is de wortel van alle succes. Je ziet en voelt de houtstructuur en het reliëf in elke plank. Het resultaat? Een vloer die dubbel indruk maakt. Wie voor Moduleo Impress Castle Oak kiest, kiest voor kwaliteit én karakter.


Offerte aanvraag


*Richtprijzen zijn geldig vanaf 35m²

Let op! We kunnen vanaf 6 september weer nieuwe vloeren leggen. Wel kunnen we vloeren en toebehoren snel en voor een scherpe prijs leveren! Bij bestellingen lager dan € 350,00 wordt er € 35,00 aan verzendkosten gerekend.

Adviesprijs Uw voordeel Pakken
 • Legkosten zijn minimaal 30 m2


Extra opties
  • Afgelakt RAL9010

Vraag een offerte aan voor de scherpste prijs

Of bel 0512 33 00 75