Binnen 24 uur de scherpste prijs
Meer dan 1500 pvc vloeren
Legservice
Vandaag besteld morgen in huis
Persoonlijk advies?
Wij staan klaar voor u!
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00
0512 33 00 75
Showroom
PVC Planken (17 producten)

Hebeta PVC planken

De PVC stroken van Hebeta zijn extra mat. De extra lange en brede stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor.Hebeta PVC in uw ruimte?Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator...

Lees meer
Resultaten 1-30 van 30

De PVC stroken van Hebeta zijn extra mat. De extra lange en brede stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor.

Hebeta PVC in uw ruimte?

Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta PVC vloer er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Hebeta PVC Planken zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!