Planken

Therdex Chevron XL PVC

Therdex Chevron XL PVC vloeren zijn 1219 x 228 x 2.5mm en zijn Registered Embossed en voorzien van een vellingkant rondom de stroken. Therdex Chevron XL vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.Therdex Chevron XL PVC kopen voor een scherpe prijsGeef het netto aantal m2’s op en...

Lees meer

Therdex Chevron XL PVC vloeren zijn 1219 x 228 x 2.5mm en zijn Registered Embossed en voorzien van een vellingkant rondom de stroken. Therdex Chevron XL vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Therdex Chevron XL PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 5% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Wij kunnen uw Therdex Chevron XL PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw Therdex Chevron XL PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Therdex Chevron XL PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Chevron XL de juiste keuze voor u?

Wilt u geen dry back pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een click pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Therdex Chevron XL click.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!