Hebeta Charente XL PVC vloeren zijn 153cm lang, 25.3cm breed en uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen. Met deze afmetingen vallen de Hebeta Charente XL PVC stroken onder brede en lange delen. Door de slijtlaag van maar liefst 0.55mm is de Hebeta Charente XL PVC vloer geschikt om in huishoudelijke en commerciele ruimten te plaatsen. Doordat de Hebeta Charente XL PVC vloer is uitgevoerd met het 'Embossed in Register' structuur lijkt het net een echte houten vloer! De Hebeta Charente XL is leverbaar in diverse kleuren.

Hebeta Charente XL PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 5% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Wij kunnen uw Charente XL PVC vloer ook voor u leggen!

U kunt uw PVC vloer ook voordelig laten installeren inclusief egaliseren door één van onze ervaren leggers.

Afwerking van de Hebeta Charente XL PVC vloer

Als afwerking langs de muren is een MDF plint aan te bevelen. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, wordt de vloer er strak tegen aan gelegd en dan gekit met transparant trijs kit. Denk ook aan een goede schoon-droogloopmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Charente XL de juiste keuze voor u?

Wilt u geen dry back pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een click pvc vloer uit deze collectie? Sommige vloeren zijn ook in click leverbaar. Kies dan voor de Hebeta Charente XL Click.