Planken

Hebeta PVC planken

De PVC stroken van Hebeta zijn extra mat. De extra lange en brede stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor.Hebeta PVC in uw ruimte?Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator...

Lees meer

De PVC stroken van Hebeta zijn extra mat. De extra lange en brede stroken zijn voorzien van een in-register embossing zodat de voelbare structuur exact overeen komt met het decor.

Hebeta PVC in uw ruimte?

Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Hebeta PVC vloer er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Hebeta PVC Planken zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.