Planken

Bodiax PVC planken

De Bodiax PVC planken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een lange en brede PVC plank van 1,5mtr lang of juist een iets kortere van 1,22cm lang. Alle Bodiax PVC Planken zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.De Planken van de...

Lees meer

De Bodiax PVC planken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een lange en brede PVC plank van 1,5mtr lang of juist een iets kortere van 1,22cm lang. Alle Bodiax PVC Planken zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.

De Planken van de Varuna en Estrela zijn 122cm lang en de Longa stroken zijn 152cm lang. De stroken zijn uitgevoerd met een register embossing structuur. Dit betekend dat het reliĆ«f exact het decor volgt. Al deze PVC stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Gratis snijverlies bij een Bodiax Planken PVC vloer.

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een PVC planken / stroken vloer is het snijverlies 5%

Bodiax Planken zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.