Planken

Belakos planken PVC

De Belakos PVC planken zijn lange en brede stroken. Alle Belakos PVC Planken zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.Gratis snijverlies bij een Belakos PVC Planken vloer.Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat er nodig is aan...

Lees meer

De Belakos PVC planken zijn lange en brede stroken. Alle Belakos PVC Planken zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.

Gratis snijverlies bij een Belakos PVC Planken vloer.

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een PVC planken / stroken vloer is het snijverlies 5%

Belakos Planken zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.