Planken

Ambiant PVC planken

Ambiant PVC is er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een lange en brede PVC plank van 1,5mtr lang of juist een iets kortere van 1,22cm lang.Alle Ambiant PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.De Ambiant PVC stroken van de Estino, Vivero...

Lees meer

Ambiant PVC is er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een lange en brede PVC plank van 1,5mtr lang of juist een iets kortere van 1,22cm lang. Alle Ambiant PVC is uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook.

De Ambiant PVC stroken van de Estino, Vivero, Essenzo en Robusto zijn 152cm lange stroken met een register embossing structuur. Dit betekend dat het reliĆ«f exact het decor volgt. De Ambiant stroken van de Avanto, Supremo, Excellent en Navaro zijn iets korter en 122cm lang. Al deze PVC stroken zijn 2.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

De Ambiant PVC series Sentima en Venera zijn ook stroken van 122cm en zijn 2mm dik en voorzien van een 0.3mm slijtlaag. Hierdoor zijn deze Ambiant PVC vloeren uitermate geschikt voor ruimtes die minder intensief worden gebruikt.

Ambiant PVC kopen met gratis snijverlies!

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een Ambiant PVC stroken vloer is het snijverlies 5%

Ambiant PVC Planken zijn stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het Ambiant PVC bestellen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.