Hongaarse Punt

Therdex Chevron Hongaarse Punt PVC

Wat is het verschil tussen Hongaarse Punt en een Visgraat vloer?Het verschil tussen de twee vloeren is klein, maar wel zichtbaar! Het verschil zit hem in de groeven en belijning. Bij een visgraatHongaarse punt (B) ligt het bovenste van de planken tegen elkaar.Gratis snijverlies bij een Therdex Hongaarse Punt...

Lees meer

Wat is het verschil tussen Hongaarse Punt en een Visgraat vloer?

Het verschil tussen de twee vloeren is klein, maar wel zichtbaar! Het verschil zit hem in de groeven en belijning. Bij een visgraatHongaarse punt (B) ligt het bovenste van de planken tegen elkaar.

Therdex Hongaarse punt verschil met Visgraat

Gratis snijverlies bij een Therdex Hongaarse Punt PVC vloer.

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een Therdex Hongaarse punt vloer is het snijverlies 11% - 13%

Therdex Hongaarse Punt zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.