Hongaarse Punt

Ambiant Hongaarse Punt PVC

Wat is het verschil tussen Hongaarse Punt en een Visgraat vloer?Het verschil tussen de twee vloeren is klein, maar wel zichtbaar! Het verschil zit hem in de groeven en belijning. Bij een visgraat (A)zijn de groeven trapsgewijs en bij een Hongaarse punt (B) ligt het bovenste van de planken...

Lees meer

Wat is het verschil tussen Hongaarse Punt en een Visgraat vloer?

Het verschil tussen de twee vloeren is klein, maar wel zichtbaar! Het verschil zit hem in de groeven en belijning. Bij een visgraat (A)zijn de groeven trapsgewijs en bij een Hongaarse punt (B) ligt het bovenste van de planken tegen elkaar.

Ambiant Hongaarse punt versus Visgraat

Gratis snijverlies bij een Ambiant Hongaarse Punt PVC vloer.

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat er nodig is aan PVC. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2). Wanneer u de vloer door ons wilt laten plaatsen, dan kunt u de optie inclusief leggen kiezen en dan het soort ondergrond aangeven. Wij zullen u onze scherpste prijs, geheel vrijblijvend per email toe sturen.

Bij een Ambiant Hongaarse punt vloer is het snijverlies 11% - 13%

Ambiant Hongaarse Punt zijn PVC stroken die verlijmd moeten worden gelegd. U kunt gebruik maken van onze legservice incl. egaliseren en verlijmd leggen, of alleen het materiaal aanschaffen voor een scherpe prijs.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005.