Click Visgraat

VivaFloors Visgraat Click PVC

De strookjes van de Vivafloors Visgraat Click zijn 6.5mm dik en een 0.55mm slijtlaag. De VivaFloors Visgraat Click PVC vloeren zijn voorzien van een 4-zijdige vellingkant zodat elke plank benadrukt wordt.De kern van deze clickvloeren zijn gemaakt van EPC. Hierbij worden de beste eigenschappen van WPC en SPC gecombineerd...

Lees meer

De strookjes van de Vivafloors Visgraat Click zijn 6.5mm dik en een 0.55mm slijtlaag. De VivaFloors Visgraat Click PVC vloeren zijn voorzien van een 4-zijdige vellingkant zodat elke plank benadrukt wordt.

De kern van deze clickvloeren zijn gemaakt van EPC. Hierbij worden de beste eigenschappen van WPC en SPC gecombineerd, terwijl het materiaal licht van gewicht is.

EPC heeft de fysieke kernsterkte van SPC (stabiliteit, hardheid en drukweerstand) in combinatie met de veerkracht van WPC (optimaal loopcomfort en voelt warm aan). Onze visgraat click is uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardige 5G clickverbinding van Välinge. De vloer is hierdoor fijn te leggen en ligt aan alle vier de zijdes rondom vast.

Wilt u geen visgraat click pvc vloer maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Vivafloors Visgraat dry back.