Wanneer je zelf wilt leggen, is dit de ideale oplossing! De Belakos Click Visgraat strookjes zijn 7mm dik en hebben een toplaag van 0.55mm waardoor deze geschikt is voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Belakos Click Visgraat zijn eenvoudig te leggen door het click-systeem en kunnen op elke harde stabiele ondergrond geplaatst worden zoals zand-cement, anhydriet of houten ondergrond.

Gratis snijverlies bij een Belakos click Visgraat PVC vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).

Bij een Click Visgraat PVC vloer is het snijverlies 15%

Belakos Click Visgraat zijn PVC strookjes die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.