Click Visgraat

Ambiant Spigato Vivero Visgraat Click PVC

Ambiant Spigato Vivero Click PVC is een nieuwe collectie van Ambiant die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Ambiant Spigato Vivero Rigid Click PVC is in 6 kleuren leverbaar in stroken van 73cm lang, 14.6cm breed en 7mm dik. De Ambiant Spigato Vivero visgraat Rigid Click...

Lees meer

 Ambiant Spigato Vivero Click PVC is een nieuwe collectie van Ambiant die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Ambiant Spigato Vivero Rigid Click PVC is in 6 kleuren leverbaar in stroken van 73cm lang, 14.6cm breed en 7mm dik. De Ambiant Spigato Vivero visgraat Rigid Click vloer stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De Ambiant Spigato Vivero Click heeft een slijtlaag van 0,55mm en de stroken hebben een voelbare structuur en zijn voorzien van een 4-zijdige micro v-groef. Ambiant Spigato Vivero Visgraat Click Rigid is leverbaar in de kleuren: Light Oak, Smoky, Natural Oak, Dark Oak, Beige en Warm Oak. 

Ambiant Spigato Vivero Visgraat Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Spigato Vivero Visgraat Click kan gelegd worden op elke stabiele en drukvaste ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De grote visgraat stroken met de subtiele v-groef zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Ambiant Spigato Vivero Visgraat Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiƫnisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Spigato Vivero Visgraat Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Spigato Vivero de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Spigato Vivero Visgraat dry back.