Click Visgraat

Ambiant Spigato Estino Visgraat Click

Ambiant Spigato Estino Visgraat Click PVC is een nieuwe collectie van Ambiant die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Ambiant Spigato Estino Rigid Click PVC is in 4 kleuren leverbaar in stroken van 73cm lang, 14.6cm breed en 7mm dik. De Ambiant Spigato Estino visgraat Rigid...

Lees meer

Ambiant Spigato Estino Visgraat Click PVC is een nieuwe collectie van Ambiant die speciaal gemaakt is om in visgraat motief te leggen. Ambiant Spigato Estino Rigid Click PVC is in 4 kleuren leverbaar in stroken van 73cm lang, 14.6cm breed en 7mm dik. De Ambiant Spigato Estino visgraat Rigid Click vloer stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De Ambiant Spigato Estino Click heeft een slijtlaag van 0,55mm en de stroken hebben een voelbare structuur en zijn voorzien van een 4-zijdige micro v-groef. Ambiant Spigato Estino Visgraat Click Rigid is leverbaar in de kleuren: Dark Oak, Smoky, Natural Oak en Beige. Deze Visgraat Click PVC vloeren lijken op een echte parketvloer maar dan met het gemak van een PVC vloer!

Ambiant Spigato Estino Visgraat Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Spigato Estino Visgraat Click kan gelegd worden op elke stabiele en drukvaste ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De grote visgraat stroken met de subtiele v-groef zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Ambiant Spigato Estino Visgraat Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiƫnisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Spigato Estino Visgraat Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Spigato Estino de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Spigato Estino Visgraat dry back.