Click Visgraat

Ambiant Visgraat Click PVC

De Ambiant Visgraat Click PVC vloeren zijn er in 2 afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een wat langere PVC visgraat strook van rond de 75x15cm of een iets kleiner formaat van 60x15cmAlle Ambiant Visgraat Click vloeren zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Ze...

Lees meer

De Ambiant Visgraat Click PVC vloeren zijn er in 2 afmetingen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit een wat langere PVC visgraat strook van rond de 75x15cm of een iets kleiner formaat van 60x15cm Alle Ambiant Visgraat Click vloeren zijn uitgevoerd met een micro v-groef rondom de strook. Ze zijn ook voorzien van een register embossing, zodat de structuur exact het decor volgt. Dit geeft een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

De Ambiant Visgraat Click PVC vloeren zijn voorzien van een aangehechte 10dB ondervloer (Behalve de Spigato Navaro Visgraat). Ze zijn 6.5mm dik en voorzien van een 0.55mm slijtlaag. Geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.

Gratis snijverlies bij een Ambiant click visgraat vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuze en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaalt alleen de netto m2's. (Bij vloeren groter dan 35m2).
Bij een Click Visgraat vloer is het snijverlies 14% - 15%

Ambiant Visgraat Click PVC zijn vloeren die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer worden gelegd. Geef bij uw offerte aanvraag het netto aantal m2's op en wij sturen u onze scherpste prijs incl. gratis snijverlies!

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.