Click Tegels

Ambiant Piero XL Click

Ambiant Piero XL click PVC tegels van 81.2cm x 40.6cm zijn leverbaar in 4 kleuren: Beige, Light Grey, Dark Grey en Taupe.Ambiant Piero XL Rigid Click tegels zijn 7mm dik. Hierdoor zijn de Ambiant Piero XL Rigid Click vloeren uitermate geschikt voor renovatie projecten. Piero XL Click kan over...

Lees meer

Ambiant Piero XL click PVC tegels van 81.2cm x 40.6cm zijn leverbaar in 4 kleuren: Beige, Light Grey, Dark Grey en Taupe.

Ambiant Piero XL Rigid Click tegels zijn 7mm dik. Hierdoor zijn de Ambiant Piero XL Rigid Click vloeren uitermate geschikt voor renovatie projecten. Piero XL Click kan over de een bestaande, vlakke en stabiele ondergrond worden gelegd. Bovendien zijn de Piero XL Click vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming- en koeling. De tegels zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De subtiele v-groef rondom de Piero XL Click tegels zorgt voor een echte tegellook.

Ambiant Piero Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Piero XL Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Ambiant Piero Click PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 10% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Ambiant Piero Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de Piero XL Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is ed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Piero Click XL PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Piero de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Piero dry back.

Ons nummer:

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!