Click Tegels

Ambiant Piazzo Click PVC tegels

Ambiant Piazzo Rigid Click tegels zijn 91.4cm x 45.7cm en 7mm dik en leverbaar in 4 kleuren: Warm Grey, Grey, Light Grey en Dark Grey.. Door de geringe dikte zijn deze vloeren uitermate geschikt voor renovatie projecten. Piazzo Click kan over de een bestaande, vlakke en stabiele ondergrond worden...

Lees meer

Ambiant Piazzo Rigid Click tegels zijn 91.4cm x 45.7cm en 7mm dik en leverbaar in 4 kleuren: Warm Grey, Grey, Light Grey en Dark Grey.. Door de geringe dikte zijn deze vloeren uitermate geschikt voor renovatie projecten. Piazzo Click kan over de een bestaande, vlakke en stabiele ondergrond worden gelegd. Bovendien zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming- en koeling. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De subtiele v-groef rondom de Piazzo Click tegels zorgt voor een echte tegellook.

Ambiant Piazzo Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Piazzo Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,8cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Ambiant Piazzo Click PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m2’s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 10% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m2’s betaalt!

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Ambiant Piazzo Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is de Piazzo Click zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Piazzo Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Piazzo de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer (verlijmde uitvoering) maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant piazzo dry back.