Click Planken

QuickStep Alpha Click PVC planken

De QuickStep Click Planken zijn geschikt is voor vloerverwarming en koeling! QuickStep Click PVC Planken zijn eenvoudig te leggen door het Unilin click-systeem en kunnen op elke harde stabiele ondergrond geplaatst worden zoals zand-cement, anhydriet of houten ondergrond. Er is nog wel een bijpassende ondervloer nodig.Gratis snijverlies bij een...

Lees meer

De QuickStep Click Planken zijn geschikt is voor vloerverwarming en koeling! QuickStep Click PVC Planken zijn eenvoudig te leggen door het Unilin click-systeem en kunnen op elke harde stabiele ondergrond geplaatst worden zoals zand-cement, anhydriet of houten ondergrond. Er is nog wel een bijpassende ondervloer nodig.

Gratis snijverlies bij een QuickStep click pvc planken vloer

Vul het netto aantal m2's in bij de vloer van uw keuzen en wij berekenen exact wat u nodig heeft. Het snijverlies krijgt u er gratis bij, dus u betaald alleen de netto m2's.(Bij vloeren groter dan 35m2).

Bij een Click PVC planken vloer is het snijverlies 5%

QuickStep Click Planken zijn PVC stroken die zwevend gelegd worden net als een laminaatvloer. Vraag een offerte aan en geef de netto oppervlakte op. Wij sturen u dan onze beste prijs inclusief gratis snijverlies.

Als afwerking langs de muren kunt u kiezen voor een QuickStep PVC plint van 58mm hoog in dezelfde kleur of uit MDF plinten. Deze zijn leverbaar in diverse modellen in 7,9 en 12cm hoog. Kleuren wit of zwart gefolied, of afgelakt in RAL9010, RAL9016 en RAL9005. Of werk de vloer af met een bijpassende plakplint.