Click Planken

Ambiant Vivero Click

De Ambiant Vivero Click collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: Dark Oak, Warm Oak, Beige, Light Oak, Natural Oak en Smoky. De Click PVC stroken van Ambiant Vivero zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core) en...

Lees meer

De Ambiant Vivero Click collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: Dark Oak, Warm Oak, Beige, Light Oak, Natural Oak en Smoky. De Click PVC stroken van Ambiant Vivero zijn eenvoudig zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De drager is een composite (rigid core) en de onderkant is voorzien van een dunne 10dB geluiddempende onderlaag SRC. De totale dikte is 7mm. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. De breedte van 22,5cm en lengte van 152.2cm met de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Ambiant Vivero Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Vivero Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 23,8cm en lengte van 152cm met de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig

Ambiant Vivero Click PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiƫnisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Daarnaast is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Afwerking van de Ambiant Vivero Click PVC vloer

Als afwerking langs de muren zijn MDF plinten aan te bevelen. Kies hier bij voorkeur voor een 15mm dikke plint zodat de uitzettingsvoeg altijd wordt afgedekt. Deze zijn er in 7cm, 9cm en 12cm hoog, in zwart of wit gefolied, of in RAL9010, RAL9016 en RAL9005 (zwart) leverbaar. Op plekken waar geen hoge plint geplaatst kan worden, kan dit afgewerkt worden met een bijpassende plakplint of worden af gekit. Denk ook aan een goede deurmat voor bij de voordeur! Dit beschermt uw vloer en voorkomt vroegtijdige slijtage.

Is de Vivero de juiste keuze voor u?

Wilt u geen click pvc vloer maar liever een verlijmde pvc vloer uit deze collectie? Kies dan voor de Ambiant Vivero dry back.

Ambiant Vivero Click is prima zelf te leggen

De Ambiant Vivero Click kan gelegd worden op elke ondergrond, en is ook prima geschikt voor op een houten vloer. De breedte van 22,5cm en de subtiele v-groef rondom de pvc stroken zorgen voor een rustige uitstraling van de vloer.