Beautifloor - Laghi


De Beautifloor Laghi collectie bestaat uit zes fraaie vloeren. Ten opzichte van andere vloeren is de Beautifloor Laghi extra breed: maar liefst 30,5 cm. In combinatie met de diepe structuur en de houtdessins heeft u een prachtige vloer. De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk. Door de uniclic verbinding is de Beautifloor Laghi vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor Beautifloor Laghi Click PVC op HDF drager met kurk onderlaag en we sturen u per email onze scherpste prijs.

U hoeft alleen het netto te leggen aantal m² op te geven. Het snijverlies is voor onze rekening! U betaalt bij ons alleen het netto aantal m². Dit scheelt al snel tientallen euro's.

Vergeet niet dat click-pvc op een geschikte ondervloer gelegd moet worden. Deze kunt u eenvoudig vinden op onze site vinden.

Een click-pvc vloer op HDF drager met kurk onderlaag wordt zwevend gelegd. Houdt daarom rekening met een uitzettingsvoeg van ongeveer 1cm welke afgewerkt moet worden door een plakplint of muurplint. Ook deze plinten kunt u eenvoudig toevoegen aan de offerte aanvraag.