BerryAlloc - Pure Click 55 Tegels


Afmetingen (mm): 612 x 612 x 5 met Micro groef aan 4 zijden of 612 x 306 x 5 met Micro groef aan 4 zijden

DreamClick kliksysteem

PVC vloeren


BerryAlloc Pure Click 55 tegels met Dreamclick systeem

 • Supersnelle plaatsing: PURE Click installeren is onovertrefbaar dankzij het unieke identieke vergrendelingsprofiel op alle 4 de zijden. U hoeft niet meer terug te gaan naar de andere kant van de ruimte om uw volgende rij te beginnen. Begin de installatie in gelijk welke hoek van de ruimte en ga verder met klikken tot u de andere kant bereikt. U kan de volgende rij starten waar u de voorgaande eindigt. Stimuleer uw creativiteit en ga voor om het even welk vloerpatroon dat u kunt bedenken. Voor een verbluffend effect kunt u zelfs verschillende kleuren door elkaar gebruiken. Meerdere installateurs kunnen gelijktijdig aan dezelfde vloerwerken. Gelijk welke ruimte wordt in recordtijd afgewerkt!
 • Dankzij de stevige en hardere Rigid Composite Board (RCB) blijft PURE Click onveranderlijk bij een hoge vochtigheidsgraad en is het zeer stabiel bij normale kamer temperaturen. De sterke voegen bieden een hogere weerstand aan intens beloop en rijdende lasten.
 • PURE Click: levenslange garantie voor residentieel gebruik
  • 1. Beschermende PU lak

   2. Slijtagelaag (0,55mm)

   3. Geluiddempende vinyl bovenlaag (met glasvezel)

   4. Rigid Composite Board (RCB) met DreamClick klikelementen

   Naast de scherpe internet prijs voor BerryAlloc Pure Click 55 PVC Tegels, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto aantal m² in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.