Beautifloor - Montagne


Beautifloor Montagne click PVC laminaat is opgebouwd uit een 8mm HDF drager en 2mm dikke PVC laag uitgevoerd met een sysnchroon structuur. Aan de onderkant is het HDF voorzien van een kurk onderlaag waardoor de Beautifloor Montagne PVC vloer een aangenaam loopgeluid heeft en tevens warmte isolerend werkt. De panelen van de Beautifloor Montagne zijn 23cm breed en 123,5cm lang en is afgewerkt met een klein v-groefje om het plankeffect te vergroten. Deze vloeren hebben tevens een geluiddempende werking van maar liefst 16 Decibel (dB).

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor Beautifloor Montagne Click PVC op HDF drager met kurk onderlaag en we sturen u per email onze scherpste prijs.

U hoeft alleen het netto te leggen aantal m² op te geven. Het snijverlies is voor onze rekening! U betaalt bij ons alleen het netto aantal m². Dit scheelt al snel tientallen euro's.

Vergeet niet dat click-pvc op een geschikte ondervloer gelegd moet worden. Deze kunt u eenvoudig vinden op onze site vinden.

Een click-pvc vloer op HDF drager met kurk onderlaag wordt zwevend gelegd. Houdt daarom rekening met een uitzettingsvoeg van ongeveer 1cm welke afgewerkt moet worden door een plakplint of muurplint. Ook deze plinten kunt u eenvoudig toevoegen aan de offerte aanvraag.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!